Descriere
Alegerea pentru fermentatia solutiilor de zahar sau plamezi VERY HIGH GRAVITY(VHG)
Toleranță ridicată la alcool etilic, capabilă să atingă 18% v/v, în funcție de proces și substrat. Rezistenta foarte buna la presiunea osmotica si la temperaturi ridicate de fermentatie (drojdie termotoleranta). Această tulpină realizează randamente bune la fermentarea VHG, permițând maximizare capacitatii de producție, generând economii incredibile de energie. În general, produce profil neutru de alcool.
Fermentează toate tipurile de plamezi, produse din orice fel de cereale, cartofi sau alt tip de amidonuri, precum si plamezile din trestie de zahăr, agave sau soluții de zahăr pur.
Ingrediente: Saccharomyces cerevisiae, emulsificator: monostearat de sorbitan(E491).
Doza:
30 - 50 g/hL pentru prima fermentatie
Ambalaj:
Pachet folie de aluminiu vidat - 0.5 kg/ 20 x 0.5 kg
Prepararea si fermentarea solutiilor de zahar
Fisa tehnica(EN)