PROTEMYL GA150L - glucoamilaza, 1kg
Descriere
Glucoamilaza lichida concentrata, utilizata la producerea alcoolului din cereale, cartofi sau alte materii ce contin amidon.
PROTEMYL GA150L este conform recomandarilor FAO/WHO si FCC privind enzimele destinate industriei alimentare, fiind un preparat enzimatic G.R.A.S.
ACTIUNE : Plamezile de cereale sau cartofi, dupa ce au fost lichefiate cu o α-amilaza contin dextrine solubile ce vor fi hidrolizate de PROTEMYL GA150L in zaharuri fermentescibile.
ASPECT : Lichid maroniu cu densitatea specifica de 1,10 – 1,20 g/ml.
pH : Optimum: 3,6 - 5,5. Nu este nevoie sa se ajusteze pH-ul plamezii.
TEMPERATURA : Optimum: 55 - 60°C.
UTILIZARE : PROTEMYL GA150L se adauga in plamada lichefiata cand aceasta are aprox. 55°C. La aceasta temperatura reactia de zaharificare decurge cu viteza mare. Nu este necesar un timp de repaos pentru zaharificare deoarece reactia va continua si in timpul fermentatiei, cu o viteza mai mica.
DOZARE : In mod normal intre 50 - 100 ml/ 100 kg cereale.
AMBALAJ : Bidoane de 1 kg, 25 kg, 28 kg
MANIPULARE : Enzimele sunt DAUNATOARE .
Prin inhalare, aerosolii pot produce iritatii sau alergii.
Nu inhalati pulberea.
Nu inhalati aerosolii.
Instructiuni pentru zaharificare si fermentarea plamezilor din cereale
Ce spun clientii
Glucoamilaza are o actiune similara betaamilazei(glucoamilaza degradeaza dextrinele pana la glucoza iar betaamilaza pana la maltoza.)