PROTEMYL HT27L - alfa amilaza, 1kg

[1]
150,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Disponibil in stoc
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


PROTEMYL HT27L - alfa amilaza, 1kg - Descriere

Alfa-amilaza stabila la temperaturi inalte si la un spectru larg de pH, care este utilizata in industria alcoolului pentru a lichefia plamezile de cartofi si cereale. PROTEMYL HT27L este produs de o specie de B. licheniformis, care nu a fost modificata genetic.

ACTIUNE : PROTEMYL HT27L determina scaderea rapida a vascozitatii amidonului gelifiat, prin hidroliza acestuia in dextrine solubile in apa . Aceste dextrine sunt apoi hidrolizate la zahar fermentescibil prin utilizarea unor enzime de zaharificare. PROTEMYL HT27L L este foarte stabila la temperaturi inalte precum si la valori scazute ale pH-ului .

APLICATII : Lichefiere la presiune atmosferică: PROTEMYL HT27L se adaugă în apa rece sau caldă înainte sau în timpul măcinării. Pentru a obţine un grad ridicat de lichefiere temperatura la care trebuie încălzită plămada trebuie să fie de minim 850C, si trebuie mentinuta o pauză de lichefiere de 30 – 90 minute.

Lichefiere sub presiune: PROTEMYL HT27L L se va adăuga la plămadă după fierberea sub presiune şi o primă răcire, când temperatura acesteia ajunge în intervalul de 100 – 900C. Este recomandabilă o pauză de lichefiere de 30 – 90 minute, după care temperatura se coboară la 50 – 550C şi se adaugă enzima de zaharificare.

În general, daca pH-ul scade sub 5,4 se va reduce temperatura de lichefiere la 85 – 900C.

DOZARE : 25 - 50 ml / 100 kg cereale, in functie de tehnologia folosita.

pH : Optimum: 5,4 - 6,5 Domeniu: 5,0 - 6,8

TEMPERATURA : Optimum: 90 - 95°C Domeniu: 80 - 105°C

ASPECT : PROTEMYL HT27L este un lichid de culoare inchisa cu miros specific de fermentat , avand greutatea specifica de 1,10 - 1,25 g/ml.

DEPOZITARE SI STABILITATE : PROTEMYL HT27L poate fi depozitat la temperatura camerei. Pentru o stabilitate maxima trebuie evitate temperaturile peste 25°C .Refrigerarea este in mod normal necesara.

AMBALAJ : Bidoane de 1 kg, 28 kg

MANIPULARE : Enzimele sunt DAUNATOARE .

Prin inhalare, aerosolii pot produce iritatii sau alergii.

Nu inhalati pulberea. Nu inhalati aerosolii.

Instructiuni pentru zaharificare si fermentarea plamezilor din cereale   

Pareri despre PROTEMYL HT27L - alfa amilaza, 1kg

Ce spun clientii
5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
N
Niga
06 iun. 2024
Produse super