Rohapect PTE 100 - pectinliaza, 100g

50,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Disponibil in stoc
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


Rohapect PTE 100 - pectinliaza, 100g - Descriere

Preparat enzimatic – pectinliaza(PE) - utilizat in procesul de productie a distilatelor din fructe .

Pectinliaza este derivata dintr-un mucegai din genul Aspergillus.

· IUB-No.: 4.2.2.10

· CAS-No.: 9033-35-6

Proprietati

Produsul are urmatoarele proprietati:

a) produs lichid

b) culoare maro si miros specific

c) greutate specifica ~ 1.15 g/ml

Activitate

Rohapect  PTE 100 are o activitate minima declarata de 100 PTF/mg.

1 PTF/mg corespunde unei activitati enzimatice, care conduce la cresterea extinctiei cu 0,01 dupa 1 min., la pH 5,8 si 30 ºC la 235 nm intr-o solutie de pectina 0,5 % .

Aplicatii

Rohapect PTE100 este un preparat enzimatic special care are in principal activitate pectintranseliminaza sau endo pectinliaza.

Degradarea pectinei are loc dupa model transeliminativ fără a fi precedata de deesterificare .

Rohapect  PTE  se potriveste perfect pentru reducerea rapida a vascozitatii in timpul procesarii fructelor si legumelor.

In productia distilatelor din fructe tratamentul enzimatic duce la o fermentatie mai buna fara a se produce alcool metilic in plus.

In obtinerea sucului de morcovi, tratamentul enzimatic duce la cresterea randamentului in suc si in materii colorate.

Dozare:

Aplicatie

Conditiile de reactie

Doza

Tratamentul plamezii de mere

Fara amestecare, 15 – 30 º C

30 – 60 min

70 – 150 ml/tona

Suc de citrice

10 – 25 º C, 10 – 20 min

4 – 7 ml/tona

Pulpa de citrice

30 – 45 º C, 10 – 30 min

15 – 30 mi/tona

Distilat de fructe: mere, pere, cirese, prune etc

Plamada: temperatura mediului, in timpul fermentarii

50 – 100 ml/tona

Suc de morcovi

Plamada: 45 – 50 º C, 1 – 2 ore

70 – 80 ml/tona

Piure concentrat, caise, piersici,

35 – 55 ºC, 10 – 20 min

15 – 30 ml/tona

Specificatii

Produsul corespunde cerintelor FAO/WHO's (JECFA) si FCC pentru enzime de calitate alimentara.

Numarul total de germeni are limita superioara la : 5 x 10 000/ g.

Compozitie

Apa, glicerina, clorura de potasiu, pectinaza, benzoat de sodiu 0,3%, sorbat de potasiu 0,14%.

Ambalaj

Bidon 0.1 kg, 1 kg,  .

Depozitare

Pastrat in spatii reci ( <10°C ) pierderea de activitate este mai mica de 10% pe an .

Manipulare

Evitati formarea de aerosoli . Inhalarea repetata a enzimei sub forma de aerosoli sau praf poate cauza iritare sau reactii alergice.

Pareri despre Rohapect PTE 100 - pectinliaza, 100g

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review