PROTEMYL GA150L - glucoamilaza, 100 G

50,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Disponibil in stoc
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


PROTEMYL GA150L - glucoamilaza, 100 G - Descriere

Glucoamilaza lichida concentrata, utilizata la producerea alcoolului din cereale, cartofi sau alte materii ce contin amidon.

PROTEMYL GA150L este conform recomandarilor FAO/WHO si FCC privind enzimele destinate industriei alimentare, fiind un preparat enzimatic G.R.A.S.

ACTIUNE : Plamezile de cereale sau cartofi, dupa ce au fost lichefiate cu o α-amilaza contin dextrine solubile ce vor fi hidrolizate de PROTEMYL GA150L in zaharuri fermentescibile.

ASPECT : Lichid maroniu cu densitatea specifica de 1,10 – 1,20 g/ml.

pH :  Optimum: 3,6 - 5,5. Nu este nevoie sa se ajusteze pH-ul plamezii.

TEMPERATURA : Optimum: 55 - 60°C.

UTILIZARE : PROTEMYL GA150L se adauga in plamada lichefiata cand aceasta are aprox. 55°C. La aceasta temperatura reactia de zaharificare decurge cu viteza mare. Nu este necesar un timp de repaos pentru zaharificare deoarece reactia va continua si in timpul fermentatiei, cu o viteza mai mica.

DOZARE : In mod normal intre 50 - 100 ml/ 100 kg cereale.

AMBALAJ : flacon 100g

MANIPULARE : Enzimele sunt DAUNATOARE .

Prin inhalare, aerosolii pot produce iritatii sau alergii.

Nu inhalati pulberea.

Nu inhalati aerosolii.

Instructiuni pentru zaharificare si fermentarea plamezilor din cereale   

Pareri despre PROTEMYL GA150L - glucoamilaza, 100 G

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review