Springferm NAB-03 , 1kg

438,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Disponibil in stoc
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


Springferm NAB-03 , 1kg - Descriere

Solutia ideala pentru obtinerea bazei alcoolice neutre, cum ar fi cea pentru producerea hard seltzer.

Nutrientul este 100% mineral si a fost dezvoltat pentru a fermenta, cu ajutorul drojdiilor, mediile zaharoase pure foarte rapid, fara alte adaosuri si pentru a obtine un produs final perfect neutru.

Doza:

440 g/100L pentru plamezi ce contin 250-300 g zahar/L 

200 - 300 g/100L pentru plamezi ce contin 150 - 200 g zahar/L

Instructiuni de utilizare:

Pentru a obtine un produs final neutru, trebuie avut grija ca tot procesul sa se desfasoare in conditii sterile.

  • Raciti solutia/plamada de zahar la 30 - 35ºC, apoi adaugati SpringFerm NAB-3. Agitati sau recirculati cu pompa pentru 10 minute pentru a asigura omogenizarea, inainte de a aduga drojdia.
  • Drojdia trebuie inoculata direct in vasul de fermentare( daca drojdia aleasa este certificata E2U) sau rehidratata intr-un vas separat. In acest caz , umpleti vasul cu apa sterila la 30 - 35ºC in cantitate de 10X fata de cantitatea de drojdie. Adaugati drojdia uscata peste si lasati pentru 10 - 15 minute. Dupa asta, amestecati usor si mai lasati inca 10 - 15 minute, dupa care drojdia este gata pentru inoculare.
  • Drojdia recomandata pentru fermentatia plamezilor cu nivel mare de zahar este: SafSpirit HG-1

Pentru doze si mod de lucru , consultati Fisa tehnica

Pareri despre Springferm NAB-03 , 1kg

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review