Oferta de pret analize vin/must                              Formular de comanda analize vin/must

   Laboratorul nostru este conceput pentru a veni in sprijinul cramelor mici, mijlocii si persoanelor fizice, cu servicii de analiza a vinului, mustului si produselor vinicole.

   Ne dorim sa va fim un partener apropiat, care prin rezultatele analizelor oferite, sa va ajutam sa creati cele mai bune vinuri posibile si sa evitati greselile costisitoare.

  Oferim un spectru larg de analize rapide și eficiente pentru nevoile clienților noștri. Majoritatea testelor noastre sunt efectuate în aceeași zi in care se primesc probele, iar clienții primesc rezultatele la timp, în format electronic .


  Cel mai important aspect al relatiei dintre laboratorul nostru si client este increderea si loialitatea, de aceea procedura noastra de receptie a probelor si eliberare a rapoartelor de incercare respecta confidentialitatea acestora.

  

Precizia analizelor noastre este garantată de participarea noastră anuala la controale inter-laborator organizate de BIPEA (Bureau Interprofessionnel d’Etudes Analytiques)

    


  Laboratorul nostru functioneaza in baza autorizatiilor:Suntem aici pentru a vă ajuta, prin urmare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați :

Tel: 0744 765 052 / 0785 284 922

email: office@protectvit.ro / protect.consult@gmail.com

Splaiul Unirii nr. 162, Bucuresti