protectvit.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata ramburs la primirea coletului

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

2. Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

3. Plata cu numerar sau cu cardul la POS-ul aflat la depozitul nostru din Bucuresti, Splaiul Unirii nr 162 ( incinta fostului Abator Splai)

4. Plată online cu card bancar prin EuPlătesc sau finanțare online prin TBI Bank 

 Daca ati ales metoda de plata \" Online prin card bancar \" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 se efectuaeaza prin intermediul sistemului \"3-D Secure\" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - \"3-D Secure\" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

\ 5.Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

a)  Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

 Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://www.protectvit.ro si beneficiezi de oferta standard de  4 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.  

 Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 •             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

 •             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

 •             MasterCard GOLD EUR

 •             BCR Wizz Air MasterCard

 •             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

 Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata \"Online prin card bancar\" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

 •             Aplica acum pe www.bundeplata.ro  sau

 •             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

 •             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

 Spor la cumparaturi!

\

     

b)  Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://www.protectvit.ro   si beneficiezi de:

-pana la 4 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

 -0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

 - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

 Nu ai inca  ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 -  in orice unitate Banca Transilvania

 -  Online pe www.starbt.ro

 - Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 \

 

  c) Prin card de credit emis de BRD Finance

 Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

 -        alegi produsele dorite

 -        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

 a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

 b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pewww.brdfinance.ro.

 

\

 

  d) Prin card de credit emis de Alpha Bank

 “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 6. Prin TBI Credit

Detalii despre acest program de rate

Credit 100% online prin TBI Credit – Acum ai la dispozitie cea mai rapida si usoara modalitate de finantare! Din cosul tau cu produse, alege solutia de plata TBI Credit. De ce este atat de simplu?

Sunt necesari doar 3 pasi:

1. Ne dai cateva date despre tine

2. Ne cunoastem printr-un apel video, de aceea te rugam sa utilizezi un dispozitiv cu microfon si camera. In plus, trebuie sa ai la indemana Cartea de Identitate

3. Semnezi electronic contractul de finantare.

Acum, produsele mult dorite sunt pregatite sa plece spre tine!

 

Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Poti alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:

Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5.000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda 34.8%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 182.82 lei, valoarea totala platibila de 10.969 lei, DAE 43.5 %, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de adminstrare card: 5 lei/luna . Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

\