Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, puteti plasa comanda si fara un cont de utilizator (Checkout Rapid). Va puteti crea totusi si un cont de utilizator, inainte de a plasa comanda. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

In cazul in care Informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, alegeti Metoda de livrare si Metoda de plata pe care le preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.