In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, SC PROTECT CONSULT SRL avand CUI -RO 15729033 , inscrisa in registrul comertului cu nr. J40/12217/2003, cu sediul in b-dul Chisinau nr.7, bl.A1, sc.A, ap.39,  sector 2, Bucuresti, avand punct de lucru in Splaiul Unirii nr.162, sector 4, Bucuresti,  detinator al domeniului web www.protectvit.ro - magazin on-line, prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

SC PROTECT CONSULT SRL (www.protectvit.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33130.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe ProtectVit (protectvit.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii ProtectVit (protectvit.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ProtectVit (protectvit.ro) si a tertilor cu care ProtectVit (protectvit.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ProtectVit (protectvit.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar ProtectVit (protectvit.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email : protect.consult@gmail.com