Pasteurizator P60
Descriere
Pasteurizator 60L
Echipament standard:
Vas inox 60L
Capac cu spira din inox
Termometru analog
Racord iesire cu robinet 1/2"
Diametru: 476 mm
Inaltime: 500 mm
Greutate: 13 kg
Material: inox AISI 304
Racord intrare cu robinet cu bila 1/2"
Furtun D12 mm - 2 ml
Instructiuni utilizare:
Umpleți oala cu apă și puneti capacul. Porniți arzătorul pe gaz(nu este inclus) și încălziți apa la o temperatură între 82 și 85°C si mentineti arzatorul pornit. Cu arzătorul pe gaz de 9 kW, va dura aproximativ 1 oră. Când temperatura este atinsă, conectați furtunul la racordul de intrare și umpleți spirala cu suc. Deschideți robinetul de evacuare astfel incat temperatura sucului sa se mentina între 79 și 82°C.
Puteți folosi oala pentru depozitarea sucului. În acest caz, pur și simplu schimbați capacul. Puteți folosi capac plutitor cu ulei de parafin pentru a preveni contactul sucului cu aerul.