Pasteurizator model PE200

32.792,02 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


Pasteurizator model PE200 - Descriere

Pasteurizatorul PE200 este proiectat pentru pasteurizarea si imbutelierea sucului de fructe, in sticle sau bag-in-box.

  • Capacitate: 200L/h
  • Diametru: 600 mm
  • Inaltime: 1650 mm
  • Greutate: 65 kg + 28 kg masa pentru imbuteliere bag-in-box
  • LungimeL 1200 mm
  • Material: otel inox AISI304
  • Putere: 18 KW, 400V 3F, 32A

Echipament standard:

  • Cisterna 100L(pt apa) + 70 L(pt suc)
  • Serpentina 
  • Termometru analogic pt apa
  • Capete de umplere pentru 2 sticle
  • Termometru digital pt suc
  • Picioare ajustabile
  • Robinet intrare 1/2" pt apa
  • Robinet intrare 1/2" pt suc
  • Stcla de nivel pt apa
  • Sticla de nivel pt suc
  • Senzor de nivel pt apa
  • 2 x rezistenta electrica de 9 KW
  • Panou de control pt reglarea temperaturii
  • Capac de praf



Instructiuni utilizare:

Umpleți cisterna de apa pana la nivelul senzorului. Porniti pasteurizatorul de la panoul de control. Becul verde trebuie sa fie aprins.

Temperatura apei trebuie sa fie cu 5°C peste temperatura dorita de pasteurizare, care este normal intre 79°C si 82°C. 

Verificati temperatura apei cu termometrul analogic deoarece setarea din panoul de control nu este precisa. Diferenta de temperatura pote fi de 5-6 °C. Incalzirea apei dureaza 20-30 minute. Cand becul verde se stinge, este obinuta temperatura de regim.

Umpleti cisterna superioara cu suc si porniti termometrul digital pentru a controla temperatura sucului. Cand temperatura dorita este atinsa, deschideti robinetul de iesire, luati o sticla , pozitionati-o sub capul de umplere si incepeti procesul de umplere. 

Pentru a monta masa pt umplerea bag-in-box, mai intai goliti cisterna superioara pentru a preveni oparirea cu suc fierbinte. Deconectati furtunele de silicon care sunt conectate la dispozitivul de umplere sticle. Desurubati piulita  DN15 si mutati masa de umplere sticle. Montati masa pentru bag-in-box si insurubati piulita DN15.

Umpleti cisterna superioara cu suc. Montati o punga si porniti cantarul. Verificati temperatura sucului. Cand temperatura dorita este atinsa , incepeti umplerea pungilor bag-in-box



Pareri despre Pasteurizator model PE200

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review