Claril AF, 1kg

[1]
183,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Disponibil in stoc
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


Claril AF, 1kg - Descriere

CLARIL AF

Agent clarifiant si stabilizator complex, fara alergeni

COMPOZITIE
Bentonita, PVPP, proteina din plante, siliciu.

CARACTERISTICI GENERALE
Claril AF este utilizat de obicei sa limpezeasca si sa stabilizeze mustul si vinul. Deoarece are in compozitie PVPP, proteina din plante, siliciu activ cu suprafata mare si bentonita cu potential mare de limpezire si deproteinizare, putem spune ca are actiuni multiple.

De fapt, musturile si vinurile tratate cu Claril AF arata urmatoarele actiuni:
- reducerea selectiva a substantelor fenolice oxidate si a celor usor oxidabile, in principal catehine si leucoantociani, care sunt responsabili pentru inchiderea culorii si a gustului plat si amar.
- imbunatateste stabilitatea proteica.
- reduce cantitatea de coloizi si particule in suspensie, avand ca rezultat scaderea turbiditatii.
Aceste actiuni aduc numeroase avantaje: limpiditate mai buna si prospetime olfactiva, reducerea amarelii, ajuta la stabilitatea proteica si fizico-chimica, ajuta la limpezire si filtrare.
Claril AF poate de asemenea fi folosit pentru prevenirea si tratarea rozificarii( inrosirea culorii, care este intalnita in unele vinuri albe, in special cele obtinute din struguri aromati) si pentru a decolora musturile albe obtinute din struguri rosii fara a utiliza carbune activ.

APLICATII
Limpezirea si stabilizarea vinurilor albe, rosii , roze si a musturilor.
Decolorarea musturilor albe obtinute din struguri rosii.
Tratarea vinurilor oxidate.
Prevenirea si tratarea rozificarii.

DOZARE
Must alb: 50 – 90 g/hl
Vin alb, rosu si roze: 30 – 80 g/hl
Prevenirea si tratarea rozificarii: 50 – 80 g/hl
Musturi si vinuri bogate in polifenoli si/sau proteine instabile: 100 – 150 g/hl
Doza maxima legala admisa in UE: 320 g/hl
Doza corecta se stabileste prin teste de laborator.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Dispersati Claril AF in apa in proportie 1:10, omogenizati si lasati sa se odihneasca timp de 3-6 ore.Adaugati solutia rezultata in must sau vin utilizand o pompa dozatoare si sub agitare continua.

AMBALARE SI DEPOZITARE
Punga 1 kg
Ambalajele nedesfacute: pastrati produsul in locuri racoroase, uscate, bine ventilate.
Ambalaje desfacute: resigilati cu atentie ambalajul si pastrati-l in conditiile indicate mai sus.

Pareri despre Claril AF, 1kg

Ce spun clientii
5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
IONEL LUPU
05 nov. 2024
Un produs excelent.