BC S103, 100 g
Descriere
BC S103 a fost selectata pentru caracteristicile sale excelente de fermentare și rezistența sa deosebită la condiții extreme de vinificare.
-Excelentă putere de sedimentare
- Spectru larg de temperatură de fermentație: 10-35 ° C
- Asimilarea excelentă a fructozei
- Toleranță foarte bună la alcool: până la 18% vol. / vol.
- Necesar redus de azot direct asimilabil
Dozare și utilizare
Vinuri albe si rosii: 20 g / 100L must
Repornirea fermentatiei: 40 g/100L
Mod de utilizare:
Turnați drojdia la suprafața unei cantități de must de cel putin 10 ori greutatea sa (eventual direct la suprafața rezervorului sau în timpul umplerii rezervorului). Amestecați încet pentru a evita producerea de aglomerari.
Ambalare și depozitare
Pachete de 100g din folie de aluminiu.
Păstrați produsul într-un loc uscat la rece, de preferință la o temperatură de 20 ° C.