Acid lactic 80%, bidon 30 kg

600,00 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
În stoc!


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


Acid lactic 80%, bidon 30 kg - Descriere

ACID LACTIC

CARACTERISTICI GENERALE

Aspect: solutie de acid lactic 80%
Acidul lactic este de origine naturală, obținut prin fermentarea lactică a zahărului.
Este folosit pentru a acidifica musturi din struguri foarte copți și insuficient de acide sau vinuri.

APLICATII
Acidul lactic poate fi folosit înainte sau după fermentația malolactică, în acest caz, se adaugă la conținutul de acid lactic produs de bacterii în timpul fermentației malolactice.

DOZARE
Doza folosită va fi determinată în laborator în funcție de aciditatea totală și pH.
-1 g acid tartric este echivalent cu 1,1 ml acid lactic 80%
Vinuri albe și roze: 3-15 g / hl, pentru un plus de prospetime si finete.
Vinuri rosii: 10-20 g / hl, pentru a aduce prospețime la final, estompează orice amărăciune.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Acidul lactic se dilueaza intr-o cantitate de 10 ori mai mare de vin si se adauga la produsul de tratat.

AMBALARE SI DEPOZITARE
Bidon 1kg
Canistra 25, 30 kg
Acidul lactic ar trebui să fie depozitat într-un loc uscat, bine aerisit, fără miros, la o temperatură cuprinsa intre 5 și 25 ° C.

Pareri despre Acid lactic 80%, bidon 30 kg

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review