Descriere
ViniTannin™ W - tanin special pentru fermentatia sau finisarea vinurilor albe si roze.
Beneficii:
- inalt purificat, 100% natural obtinut din pielita strugurilor albi.
- Optimizeaza potentialul redox si stabilitatea aromatica a vinurilor
- Integrarea excelenta in vin sau must
- Usor de dizolvat
- Fara amareala sau astringenta
Dozare si aplicatii
ViniTannin™ W poate fi utilizat pentru doua aplicatii: in timpul fermentatiei sau pentru finisarea vinului inainte de imbuteliere.
Doza va depinde de gusturile personale insa nu trebuie sa depaseasca 5g/hL sau per 100 kg. Adaugati ViniTannin™ W intotdeauna inainte de a aduga SO2 sau asteptati cel putin 15 minute inainte de a adauga SO2.
Soi | Fermentatie | Inainte de imbuteliere |
Chardonnay, Pinot Gris |
1 - 3 g/hL | 0,5 - 1 g/hL |
Sauvignon Blanc, Riesling | 0,5 - 1 g/hL | Nerecomandat |
Soiuri aromate |
1 - 2 g/hL | 0,5 - 1 g/hL |
- Dizolvati 10 g ViniTannin™ W in 250 ml vin sau apa la temperatura de 35-40ºC
- Acidulati cu 10 g/L acid tartric si agitati bine
- Adaugati suspensia omogena in must sau vin
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review