ViniTannin™ W, 1 kg

772,77 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Produsul nu este disponibil in stoc.
Disponibil cu precomanda


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


ViniTannin™ W, 1 kg - Descriere

ViniTannin™ W - tanin special pentru fermentatia sau finisarea vinurilor albe si roze.

Beneficii:

  • inalt purificat, 100% natural obtinut din pielita strugurilor albi.
  • Optimizeaza potentialul redox si stabilitatea aromatica a vinurilor
  • Integrarea excelenta in vin sau must
  • Usor de dizolvat
  • Fara amareala sau astringenta

Dozare si aplicatii 

ViniTannin™ W poate fi utilizat pentru doua aplicatii:  in timpul fermentatiei sau pentru finisarea vinului inainte de imbuteliere.

Doza va depinde de gusturile personale insa nu trebuie sa depaseasca 5g/hL sau per 100 kg. Adaugati ViniTannin™ W  intotdeauna inainte de a aduga SO2 sau asteptati cel putin 15 minute inainte de a adauga SO2.


Soi Fermentatie Inainte de imbuteliere
Chardonnay, Pinot Gris
1 - 3 g/hL 0,5 - 1 g/hL
Sauvignon Blanc, Riesling 0,5 - 1 g/hL Nerecomandat
Soiuri aromate
1 - 2 g/hL 0,5 - 1 g/hL
  • Dizolvati 10 g ViniTannin™ W in 250 ml vin sau apa la temperatura de 35-40ºC
  • Acidulati cu 10 g/L acid tartric si agitati bine
  • Adaugati suspensia omogena in must sau vin

Fisa tehnica(RO)

Technical specification(EN)

Pareri despre ViniTannin™ W, 1 kg

Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review