ViniTannin™ SR, 1 kg

1.220,17 RON /buc (TVA inclus)
Livrare rapidă! Direct din stoc.
Produsul nu este disponibil in stoc.
Disponibil cu precomanda


Soluții de fermentare premium pentru vinuri, distilate și cidru – folosite de profesioniști din întreaga lume

Ai nevoie de soluții profesionale pentru vin, țuică, rachiu, cidru? Oferim o gamă completă de drojdii selecționate, nutrienți, activatori și multe altele – flexibile și eficiente pentru toate metodele de fermentare.

✅ Calitate garantată – furnizori de top ✅ Folosite de crame și distilerii renumite


ViniTannin™ SR, 1 kg - Descriere

ViniTannin™ SR - tanin special pentru vinificatia strugurilor rosii sau finisarea vinurilor rosii.

Beneficii:

  • inalt purificat, 100% natural obtinut din pielita strugurilor albi.
  • Optimizeaza fixarea culorii antocianilor
  • Integrarea excelenta in vin sau must
  • Usor de dizolvat
  • Fara amareala sau astringenta

Dozare si aplicatii 

ViniTannin™ SR poate fi utilizat pentru 3 aplicatii:  in timpul fermentatiei sau pentru finisarea vinului inainte de imbuteliere.

Doza va depinde de gusturile personale insa nu trebuie sa depaseasca 5g/hL sau per 100 kg. Adaugati ViniTannin™ W  intotdeauna inainte de a aduga SO2 sau asteptati cel putin 15 minute inainte de a adauga SO2.


Soi Macerare la rece Fermentatie Inainte de imbuteliere
Pinot Noir, Feteasca Neagra
2 - 5 g/100 kg 2 - 5 g/100 kg 1 - 2 g/hL
Cabernet Sauvignon, Merlot 5 - 10 g/100 kg 5 - 10 g/100 kg 3 - 5 g/hL
Syrah, Sangiovese
5 - 10 g/100 kg 10 - 15 g/100 kg 3 - 5 g/hL
    • Dizolvati 10 g ViniTannin™ SR in 250 ml vin sau apa la temperatura de 35-40ºC
    • Acidulati cu 10 g/L acid tartric si agitati bine
    • Adaugati suspensia omogena in must sau vin

    Fisa tehnica(RO)

    Technical specification(EN)

    Pareri despre ViniTannin™ SR, 1 kg

    Ce spun clientii
    Detii sau ai utilizat produsul?
    Posteaza review