Descriere
ViniTannin™ SR - tanin special pentru vinificatia strugurilor rosii sau finisarea vinurilor rosii.
Beneficii:
- inalt purificat, 100% natural obtinut din pielita strugurilor albi.
- Optimizeaza fixarea culorii antocianilor
- Integrarea excelenta in vin sau must
- Usor de dizolvat
- Fara amareala sau astringenta
Dozare si aplicatii
ViniTannin™ SR poate fi utilizat pentru 3 aplicatii: in timpul fermentatiei sau pentru finisarea vinului inainte de imbuteliere.
Doza va depinde de gusturile personale insa nu trebuie sa depaseasca 5g/hL sau per 100 kg. Adaugati ViniTannin™ W intotdeauna inainte de a aduga SO2 sau asteptati cel putin 15 minute inainte de a adauga SO2.
Soi | Macerare la rece | Fermentatie | Inainte de imbuteliere |
Pinot Noir, Feteasca Neagra |
2 - 5 g/100 kg | 2 - 5 g/100 kg | 1 - 2 g/hL |
Cabernet Sauvignon, Merlot | 5 - 10 g/100 kg | 5 - 10 g/100 kg | 3 - 5 g/hL |
Syrah, Sangiovese |
5 - 10 g/100 kg | 10 - 15 g/100 kg | 3 - 5 g/hL |
- Dizolvati 10 g ViniTannin™ SR in 250 ml vin sau apa la temperatura de 35-40ºC
- Acidulati cu 10 g/L acid tartric si agitati bine
- Adaugati suspensia omogena in must sau vin
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review