Analiza vinului / mustului       Oferta de pret analize vin                                                                                 Formular de comandaProducerea vinului este o artă la fel de veche ca și civilizația umană. De mii de ani, diferite popoare au făcut vin, folosindu-se de cunoștințele și simțurile lor.

Producerea vinului este o activitate laborioasă și plina de neprevazut. Au fost făcute multe vinuri bune, dar de multe ori acestea au sfarsit prin a deveni oțet .

Astăzi, avem metode de analiza și aparatura de laborator care pot fi instrumente valoroase pentru fiecare oenolog. Monitorizarea atentă a compușilor cheie prin analiza periodica, permite producătorului să creeze cele mai bune vinuri posibile și să evite greșelile costisitoare.

Un vin reusit începe cu cei mai buni struguri. Laboratorul nostru va ofera analize rapide a nivelului de zahar si a aciditatii, pentru a stabili exact perioada optima de recoltare.

Analizând mustul inainte de fermentare, oenologul va obtine informatiile in baza carora va face corectiile necesare pentru a se asigura că fermentația va fi completa.

Vinurile pot fi, de asemenea, monitorizate în timpul învechirii, verificând nivelele de aciditate volatila și concentrațiile de dioxid de sulf pentru a ne asigura că procesul de învechire decurge bine.

Inainte de imbuteliere se pot face testari in ceea ce priveste stabilitatea tartrica sau proteica

Suntem aici pentru a vă ajuta, prin urmare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.