0744 765 052 /0785 284 922 / 0775 300 499 ( L - V : 10:00 - 18:00)  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Cum platesc  |  Cum cumpar

  
  
  
  
 Poze ProPect  PTE   - pectinliaza, 1kg

  • Poze ProPect  PTE   - pectinliaza, 1kg
  • Poze ProPect  PTE   - pectinliaza, 1kg
 
 


ProPect PTE - pectinliaza, 1kg

SKU: 6912487

Pret: 200 RON

In stoc.

Pretul include taxa TVA a de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse


Preparat enzimatic – pectinliaza(PE) - utilizat in procesul de productie a distilatelor din fructe .

Pectinliaza este derivata dintr-un mucegai din genul Aspergillus.

· IUB-No.: 4.2.2.10

· CAS-No.: 9033-35-6

Proprietati

Produsul are urmatoarele proprietati:

a) produs lichid

b) culoare maro si miros specific

c) greutate specifica ~ 1.15 g/ml


Activitate

ProPect  PTE are o activitate minima declarata de 100 PTF/mg.

1 PTF/mg corespunde unei activitati enzimatice, care conduce la cresterea extinctiei cu 0,01 dupa 1 min., la pH 5,8 si 30 ºC la 235 nm intr-o solutie de pectina 0,5 % .


Aplicatii

ProPect PTE este un preparat enzimatic special care are in principal activitate pectintranseliminaza sau endo pectinliaza.

Degradarea pectinei are loc dupa model transeliminativ fără a fi precedata de deesterificare .


ProPect  PTE  se potriveste perfect pentru reducerea rapida a vascozitatii in timpul procesarii fructelor si legumelor.

In productia distilatelor din fructe tratamentul enzimatic duce la o fermentatie mai buna fara a se produce alcool metilic in plus.

In obtinerea sucului de morcovi, tratamentul enzimatic duce la cresterea randamentului in suc si in materii colorate.


Dozare:


Aplicatie

Conditiile de reactie

Doza

Tratamentul plamezii de mere

Fara amestecare, 15 – 30 º C

30 – 60 min

70 – 150 ml/tona

Suc de citrice

10 – 25 º C, 10 – 20 min

4 – 7 ml/tona

Pulpa de citrice

30 – 45 º C, 10 – 30 min

15 – 30 mi/tona

Distilat de fructe: mere, pere, cirese, prune etc

Plamada: temperatura mediului, in timpul fermentarii

50 – 100 ml/tona

Suc de morcovi

Plamada: 45 – 50 º C, 1 – 2 ore

70 – 80 ml/tona

Piure concentrat, caise, piersici,

35 – 55 ºC, 10 – 20 min

15 – 30 ml/tona




Specificatii

Produsul corespunde cerintelor FAO/WHO's (JECFA) si FCC pentru enzime de calitate alimentara.

Numarul total de germeni are limita superioara la : 5 x 10 000/ g.


Compozitie

Apa, glicerina, clorura de potasiu, pectinaza, benzoat de sodiu 0,3%, sorbat de potasiu 0,14%.


Ambalaj

Bidon 0.2 kg, 1 kg,  .


Depozitare

Pastrat in spatii reci ( <10°C ) pierderea de activitate este mai mica de 10% pe an .


Manipulare

Evitati formarea de aerosoli . Inhalarea repetata a enzimei sub forma de aerosoli sau praf poate cauza iritare sau reactii alergice.



 


Detalii produs


Categorie: Enzime, Enzime

Greutate produs: 1 kg.

Producator: AB Enzymes GmbH

Cod produs - SKU: 6912487


  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!